Proceduri recuperare date

Cu peste 10.000 cazuri de recuperare date la activ și o experiență de peste 15 ani pe piață, am dezvoltat proceduri eficiente prin care tu să te bucuri de rezultatele pe care le cauți cât mai rapid.

Navigare rapidă

Pașii pentru recuperarea datelor

Iată mai multe detalii despre etapele pe care le urmăm pentru ca tu să te bucuri din nou de fișierele tale:

1. Preluarea comenzii

Primul pas pe care îl facem este să preluăm comanda ta. Este nevoie să aduci suportul de date defect la sediul nostru sau să ni-l livrezi prin curier. În cazul livrării prin curier, recomandăm ca mai întâi să completezi formularul de comandă online de pe site-ul nostru. Costurile de expediere vor fi suportate de către tine. Menționăm că nu acceptăm livrarea coletelor prin Poșta Română.

După înregistrarea comenzii, noi vom semna un contract cu tine prin care îți garantăm confidențialitatea datelor și în care includem termenii generali ai colaborării.

Vei primi de asemenea și un cod unic de client și un număr al comenzii pe care le poți folosi pe website-ul nostru pentru a vedea în timp real starea procesului de recuperare al informațiilor tale.

2. Evaluarea posibilității de recuperare a datelor

Pentru că fiecare recuperare de date presupune o serie de provocări unice, este esențial să realizăm o diagnosticare personalizată în funcție de tipul de incident care a cauzat pierderea informațiilor tale. Vom estima de asemenea și costurile și durata operațiunii.

Diagnosticarea inițială este gratuită și durează de regulă până la 24 de ore. Putem realiza și o analiză preliminară pe loc în care îți furnizăm un cost minim estimativ. După ce am primit acordul tău verbal, noi vom trimite prin e-mail oferta pe care trebuie să o confirmi în scris. Această confirmare reprezintă angajamentul tău și ne semnalează faptul că putem începe procesul de recuperare a datelor.

Există și cazuri în care evaluarea poate dura mai mult de 24 ore, cum ar fi deteriorarea majoră a dispozitivului sau volumul mare de date. În această situație, termenul se extinde pentru ca tu să primești un procent de recuperabilitate exact.

Dacă nu ești de acord cu termenii colaborării noastre, poți oricând să recuperezi dispozitivul defect fără a suporta niciun fel de cost.

3. Recuperarea datelor

Acest proces durează în medie o zi sau două, dar se poate extinde la câteva zile lucrătoare, în funcție de caz.

Dacă ai pierdut informații valoroase și ai nevoie de recuperarea lor în regim de urgență, oferim și acest serviciu dar va fi nevoie să achiți o taxă suplimentară. În acest caz, durata medie de recuperare a datelor este de 24 ore, dar poate varia în funcție de starea suportului de date. Dacă intervin modificări ale timpului pe care ți l-am confirmat, vei fi anunțat din timp.

4. Livrarea datelor recuperate

După ce finalizăm procesul de recuperare al datelor tale, vei fi notificat și vei avea posibilitatea să testezi calitatea datelor la sediul nostru sau de la distanță folosind Team Viewer.

Odată testată calitatea datelor recuperate, vom stabili împreună modalitatea de livrare a datelor recuperate către tine (disk nou, stick USB, DVD-uri, disk extern etc.) dar și modalitatea de plată (transfer bancar, cash sau card la sediul nostru).

Dacă nu poți veni personal la sediul nostru pentru a ridica suportul de stocare, îți asigurăm noi transportul prin curier.

În cazul în care datele recuperate ocupă mai puțin de 100GB, le putem cripta și livra online. Îți garantăm un transfer securizat al datelor tale prin intermediul serverelor noastre.

Sediul Quartz Data Recovery

Echipa noastră de profesioniști este dedicată să-ți ofere rezultate superioare în fiecare zi. Tehnologia pe care o utilizăm în recuperarea datelor tale este cea mai performantă din România. Te invităm la sediul nostru pentru o discuție personalizată!