Prețuri recuperare date

Contactează-ne pentru a stabili prețul pentru recuperarea datelor tale! Vom efectua mai întâi o analiză și o diagnosticare GRATUITĂ, în urma căreia vom afla în ce condiții se vor recupera datele. Fără o evaluare a suportului de date defect, nu vom putea estima costul real pentru recuperare date.

Navigare rapidă

Contactează-ne pentru a stabili prețul pentru recuperarea datelor tale! Vom efectua mai întâi o analiză și o diagnosticare GRATUITĂ, în urma căreia vom afla în ce condiții se pot recupera datele tale. Fără o evaluare a suportului de date defect, nu vom putea estima costul real pentru recuperare date.

În urma evaluării, tu decidezi dacă continuăm procesul de recuperare date sau nu. Tarifele de mai jos sunt valabile pentru fiecare tip de serviciu: recuperare date HDD, recuperare date SSD, recuperare fișiere, recuperare date USB, recuperare date card, recuperare sistem RAID, etc.

Prețurile de mai jos, exprimate în EURO fără TVA inclus, sunt estimative deoarece pot varia în funcție de natura defectului, disponibilitatea pieselor de schimb dar și de complexitatea cazului. Persoanele fizice beneficiază de discounturi și alte beneficii.

PREȚ DIAGNOSTICARE
Standard
Evaluare realizată în mod normal în mai puțin de 24 ore. Se oferă cotație de preț, procent estimat de recuperabilitate (în situația în care acest lucru este posibil) și o durata estimată a procesului de recuperare. Disk-urile trebuie să nu fi fost desfăcute la partea mecanică.
GRATUIT
Disk desfăcut
Disk desfăcut la partea mecanică.

PREȚ RECUPERARE DATE HDD IDE/SATA/USB/SCSI/SAS
Defect Logic
Sistem de fisiere corupt / fișire șterse sau corupte / disk formatat. Durată estimată: 2 – 5 zile.
100€ – 200€
Defect Electric
Placă electronică defectă. Durată estimată: 1 – 3 zile.
80€ – 150€
Defect Firmware
Firmware defect. Durată estimată: 1 – 5 zile.
80€ – 200€
Defect Fizic TIP A
Disk non-SMR / non-SED. Degradări minore ale suprafeței de înregistrare, capete de citire – scriere funcționale sau parțial funcționale. Durată estimată: 2 – 5 zile.
150€ – 200€
Defect Fizic TIP B
Disk cu tehnologie SMR / SED. Degradări minore ale suprafeței de înregistrare, capete de citire – scriere funcționale sau parțial funcționale. Durată estimată: 2 – 5 zile.
180€ – 250€
Defect Mecanic TIP A
Disk cu capacitate de maxim 3TB, non-SMR. Motor defect / capete citire – scriere defecte. Durată estimată: 5 – 21 zile. Nu se aplică disk-urilor desfăcute la partea mecanică.
250€ – 350€
Defect Mecanic TIP B
Disk cu capacitatea egală sau mai mare de 4TB, non-SMR. Motor defect / capete citire – scriere defecte. Durată estimată: 5 – 21 zile. Nu se aplică disk-urilor desfăcute la partea mecanică.
De la 350€
Defect Mecanic TIP C
Disk cu tehnologie SMR. Motor defect / capete citire – scriere defecte. Durată estimată: 5 – 21 zile. Nu se aplică disk-urilor desfăcute la partea mecanică.
De la 350€

PREȚ RECUPERARE DATE SSD
Defect Logic
Sistem de fișiere corupt / fișiere corupte / SSD formatat. Durată estimată: 1 – 3 zile.
100€ – 150€
Defect Fizic
SSD-ul nu este detectat sau este detectat incorect. Durată estimată: 2 – 10 zile.
150€ – 250€

PREȚ RECUPERARE DATE CARD MEMORIE, MEMORIE FLASH, STICK
Defect Logic
Sistem de fișiere corupt / fișire șterse sau corupte / memorie formatată. Durată estimată: 1 – 2 zile.
50€ – 100€
Defect Fizic Tip A
Suportul de memorie nu este detectat. Durată estimată: 1 – 3 zile.
50€ – 100€
Defect Fizic Tip B
Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedură CHIP-OFF. ECC, XOR disponibile. Durată estimată: 3 – 15 zile.
100€ – 200€
Defect Fizic Tip C
Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedură CHIP-OFF cu determinare ECC și/sau XOR. Durată estimată: 15 – 30 zile.
De la 200€
Defect Fizic tip D
Dispozitiv de tip MONOLITH.
Întrebați

PREȚ RECUPERARE DATE SISTEM RAID
RAID 0, 5, 6, 10, etc
Prețul se stabilește în funcție de configurația sistemului RAID, numărul de disk-uri dar și de defectele acestora. Durată estimată: 1 – 15 zile.
De la 50€ / Disk

PREȚ RECUPERARE DATE ÎN REGIM DE URGENȚĂ
Taxă Urgență
Recuperarea de date se va efectua în regim de urgență (numai dacă acest lucru este posibil). Durată estimată: 2 – 48 ore.
50€ – 150€

Dacă defecțiunea survenită este complexă sau dacă există defecte multiple, costul final precizat în urma diagnosticării poate depăși cotațiile de preț menționate mai sus.

În cazul în care au mai existat tentative de recuperare nereușite, în urma cărora suportul de date a suferit deteriorari suplimentare, prețul de recuperare date crește proporțional cu acestea. Suporturile de date defecte nu se vor repara. În aceste tarife sunt incluse toate costurile de recuperare a datelor. Datele recuperate se vor livra online, prin transfer securizat sau pe un suport de stocare funcțional pus la dispoziție de către tine.

Pentru mai multe detalii despre modul nostru de lucru și pentru o diagnosticare gratuită, te rugăm să ne contactezi!