Prețuri recuperare date

Contactează-ne pentru a stabili prețul pentru recuperarea datelor tale! Vom efectua mai întâi o analiză și o diagnosticare GRATUITĂ, în urma căreia vom afla în ce condiții se vor recupera datele. Fără o evaluare a suportului de date defect, nu vom putea estima costul real pentru recuperare date.

Navigare rapidă

Contactează-ne pentru a stabili prețul pentru recuperarea datelor tale! Vom efectua mai întâi o analiză și o diagnosticare GRATUITĂ, în urma căreia vom afla în ce condiții se pot recupera datele tale. Fără o evaluare a suportului de date defect, nu vom putea estima costul real pentru recuperare date.

În urma evaluării, tu decidezi dacă continuăm procesul de recuperare date sau nu. Tarifele de mai jos sunt valabile pentru fiecare tip de serviciu: recuperare date HDD, recuperare date SSD, recuperare fișiere, recuperare date USB, recuperare date card, recuperare sistem RAID, etc.

Prețurile de mai jos, exprimate în EURO fără TVA inclus, sunt estimative deoarece pot varia în funcție de natura defectului, disponibilitatea pieselor de schimb dar și de complexitatea cazului. Persoanele fizice beneficiază de discounturi și alte beneficii.

PREȚ DIAGNOSTICARE

Rapid
Rezultat preliminar oferit pe loc. Se oferă numai o cotație minimă de pret. Pentru a se efectua analiza și a se oferi prețul minim pentru recuperare date, disk-urile trebuie să nu fi fost desfăcute la partea mecanică.
GRATUIT
Standard
Rezultat detaliat în maxim 24 de ore. Se oferă cotație de preț / procent estimat de recuperabilitate / durată estimată a procesului de recuperare. Disk-urile trebuie să nu fi fost desfăcute la partea mecanică.
GRATUIT
Urgent
Rezultat detaliat în maxim o oră. Se oferă cotație de preț / procent estimat de recuperabilitate / durată estimată a procesului de recuperare date. În cazul în care recuperarea de date nu este posibilă, taxa nu se returnează.
10€
Disk desfăcut
Rezultatul evaluării se furnizează în maxim 72 de ore.
GRATUIT

PREȚ RECUPERARE DATE HDD IDE/SATA/USB/SCSI/SAS

Defect Logic
Sistem de fisiere corupt / viruși / malware / fișire șterse / disk formatat
Durată estimată: 1 – 3 zile.
45€ – 120€
Defect Electric
Placă electronică defectă.
Durată estimată: 1 – 3 zile.
80€ – 150€
Defect Firmware
Firmware Defect.
Durată estimată 1 – 5 zile.
80€ – 150€
Defect Fizic / Mecanic
Motor defect / capete citire – scriere defecte / defecte de suprafată.
Durată estimată: 5 – 10 zile.
150€ – 300€

PREȚ RECUPERARE DATE SSD

Defect Logic
Sistem de fișiere corupt / viruși / malware / SSD formatat.
Durată estimată: 1 – 3 zile.
45€ – 150€
Defect Fizic
SSD-ul nu este detectat sau este detectat incorect.
Durată estimată: 2 – 10 zile.
150€ – 250€

PREȚ RECUPERARE DATE CARD MEMORIE, MEMORIE FLASH, STICK

Defect Logic
Sistem de fișiere corupt / fișire șterse / memorie formatată.
Durată estimată: 1 – 2 zile.
25€ – 50€
Defect Fizic
Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect.
Durată estimată: 3 – 7 zile.
50€ – 200€

PREȚ RECUPERARE DATE SISTEM RAID

RAID 0, 5, 6, 10, etc
Prețul se stabilește în funcție de configurați, numărul de disk-uri dar și de defectele acestora. Durată estimată: 2 – 14 zile.
Începând cu 50€ / Disk

PREȚ RECUPERARE ÎN REGIM DE URGENȚĂ

Taxă Urgență
Recuperarea de date se va efectua în regim de urgență (dacă acest lucru este posibil). Durată estimată: 2 – 48 ore.
50€ – 150€

Dacă defecțiunea survenită este complexă sau dacă există defecte multiple, costul final precizat în urma diagnosticării poate depăși cotațiile de preț menționate mai sus.

În cazul în care au mai existat tentative de recuperare nereușite, în urma cărora suportul de date a suferit deteriorari suplimentare, prețul de recuperare date crește proporțional cu acestea. Suporturile de date defecte nu se vor repara. În aceste tarife sunt incluse toate costurile de recuperare a datelor. Datele recuperate se vor livra online, prin transfer securizat sau pe un suport de stocare funcțional pus la dispoziție de către tine.

Diagnosticarea disk-urilor desfăcute la partea mecanică

Dacă partea mecanică a disk-ului pe care îl primim în scopul recuperării datelor a fost desfacută, diagnosticarea și evaluarea poate dura până la 72 de ore. În asemenea cazuri, disk-urile sunt tratate ca defecte fizice / mecanice iar recuperarea datelor este tarifată corespunzător, putând depăși cotațiile specificate mai sus.

Există cazuri în care putem să nu recomandăm încercarea recuperării datelor, în special pentru disk-urile cu probleme majore de suprafată. În aceste cazuri, șansele de recuperare pot fi foarte mici iar costurile foarte mari.

Pentru mai multe detalii despre modul nostru de lucru și pentru o diagnosticare gratuită, te rugăm să ne contactezi!