Companie

Recuperând date în fiecare zi

QUARTZ
Quartz Data Recovery – Reception Desk

Odata cu lansarea noului nostru site web ne-am gandit sa profitam la maxim de una din cele mai facile si moderne modalitati de transmitere a informatiei: blogul. Utilizand aceasta metoda de comunicare ne propunem sa abordam o serie de aspecte de maxim intres din domeniul recuperarilor de date. Aceste aspecte au la baza experienta noastra, pe care am acumulat-o in decursul a 12 ani, confruntandu-ne cu cele mai diverse cazuri de pierdere a datelor. In aceast timp au trecut prin laboratorul nostru peste 10.000 de cazuri de pierderea a datelor, care au fost rezolvate cu succes. Indiferent ca a fost vorba despre hard disk-uri, stick-uri USB, carduri de memorie, SSD-uri sau sisteme RAID, fiecare in parte a constituit pentru noi o provocare, deoarece am fost preocupati in permanenta in gasirea celor mai eficiente solutii si a celor mai inovative tehnici de lucru, adecvate fiecarui context cu care ne-am confruntat. Solutionarea cu succes a celor mai dificile situatii problematice in recuperarea de date, a adus multumirea clientilor nostri si a constituit o rampa de lansare pentru QUARTZ DATA RECOVERY prin acumularea de experienta si imbunatatirea continua a serviciilor.  Fiecare caz are o istorie a sa, iar fiecare bit recuperat are importanta lui, reprezentand o parte indispensabila dintr-un intreg, ce face parte din viata de zi cu zi a clientilor nostri: fotografii, documente, filme, jocuri, programe, etc. Studenti, scriitori, economisti, profesori, avocati sau companii multinationale, banci si institutii de stat s-au confruntat cu situatii neplacute de pierdere a datelor, insa apeland la serviciile noastre si-au putut relua activitatea fara niciun fel de intarzieri sau pierderi.

Vom incerca folosind aceasta modalitate de comunicare sa va informam regulat despre activitatea noastra, despre procedurile de lucru si despre tehnologiile, pe care le folosim in fiecare zi precum si despre cele mai noi informatii in domeniu.

QUARTZ DATA RECOVERY SRL

Articole similare
Baza de cunoștințe Companie Prețul recuperărilor de date

Procesul de recuperare a datelor implică cunoștințe avansate, dispozitive hardware și software speciale, piese de schimb și nu în ultimul rând foarte multă muncă, factori cu influență directă asupra prețului acestui tip de servicii.