Recuperare date

Noi te ajutăm să îți recuperezi cu succes datele de pe o varietate de dispozitive (hard disk HDD, SSD, CD, DVD etc.) folosind soluții de top și ultimele tehnologii disponibile în domeniu. Fie că ți-ai pierdut informațiile înainte de o prezentare importantă, că pozele tale de pe hard disk nu pot fi vizualizate sau datele tale de pe stick-ul USB nu mai pot fi accesate, echipa noastră îți stă la dispoziție și te ajută să spui adio grijilor cauzate de datele pierdute.

Navigare rapidă

Cum te ajută soluțiile Quartz Data Recovery?

Ne dedicăm în fiecare zi îmbunătățirii serviciilor noastre pentru a ne ajuta clienții să intre din nou în posesia informațiilor pierdute, indiferent de mediul de stocare pe care se află (hard disk HDD, SSD, CD, DVD, memorie flash, stick USB, sistem RAID etc.).

Soluțiile noastre de recuperare date sunt profesionale, rezultat al ultimelor tehnologii din domeniu. Scopul nostru este să diagnosticăm eficient procentul de recuperabilitate al datelor tale, să ne asigurăm că ele intră în posesia ta cât mai rapid și să le salvăm pe un nou suport de stocare funcțional. Serviciile noastre nu vizează indentificarea factorilor care au cauzat pierderea informațiilor sau repararea dispozitivului defect.

Când ar trebui să aleg un serviciu profesionist pentru recuperarea informațiilor?

Acest serviciu ți se adresează dacă datele tale de pe un dispozitiv de stocare sunt inaccesibile. Câteva dintre cauzele cele mai frecvente care duc la pierderea datelor sunt: defecțiuni ale suportului de stocare, ștergerea accidentală a informațiilor, acțiunea unor viruși, folosirea necorespunzătoare a dispozitivului.

Considerăm că ne confruntăm cu o situație de pierdere a datelor atunci când:

 • Datele nu mai pot fi accesate
 • Datele nu pot fi găsite pe disk
 • Se aud zgomote de la disk
 • Disk-ul nu poate fi găsit sau este detectat necorespunzător
 • Apar o serie de erori de tipul:
 • Invalid media type error
 • Invalid partition table
 • Invalid drive specification
 • General failure reading drive
 • Data error reading drive
 • Sector not found
 • Track 0 bad

Cum recuperăm datele tale?

Procesul începe cu o evaluare gratuită a procentului de recuperabilitate al datelor tale. După această analiză preliminară, noi îți transmitem dacă recuperarea este posibilă, un cost exact și o durată de timp estimativă pentru operațiune.

În etapa de evaluare, folosim atât dispozitive hardware, cât și software. Lucrăm cu hard disk-urile într-un mod cât mai apropiat de cel din fabrica în care au fost produse. Dacă disk-ul are partea electronică defectă, deteriorări ale suprafeței de înregistrare sau capete de citire / scriere defecte, procesul nostru va implica schimbarea componentelor defecte, refacerea firmware-ului, pentru ca apoi să extragem datele.

Cum combatem problemele mecanice?

Există situații destul de frecvente în care hard-disk-ul trebuie desfăcut la partea mecanică pentru a putea rezolva problemele interne. Realizăm această procedură în condiții moderne și conforme cu standardele din domeniu, pentru ca tu să ai parte de cele mai bune rezultate.

Laboratorul nostru este primul de acest tip din România și este dotat cu o cameră albă specială (Class 100 Clean Room). În interiorul acestei camere, densitatea particulelor de praf pe metru cub de aer nu depășește 100, ceea ce previne riscul contaminării capetelor de citire / scriere sau ale platanelor cu particule fine de praf. Astfel, putem porni disk-urile defecte, ca să îți recuperăm datele tale în condiții optime. Ulterior, le putem transfera cu ușurință pe disk-uri de back-up.

Proprietate exclusivă asupra datelor recuperate

Dacă apelezi la serviciile noastre, datele pe care le recuperăm sunt proprietatea ta exclusivă. Ele doar rămân în custodia noastră până în momentul în care obligațiile contractuale față de companie sunt onorate. Contractul pe care îl semnezi este garantul confidențialității datelor tale, ceea ce înseamnă că noi nu putem folosi informațiile recuperate pentru a leza în vreun fel interesele tale.

Află mai multe detalii despre oferta noastră!

Sediul Quartz Data Recovery

Echipa noastră de profesioniști este dedicată să-ți ofere rezultate superioare în fiecare zi. Tehnologia pe care o utilizăm în recuperarea datelor tale este cea mai performantă din România. Te invităm la sediul nostru pentru o discuție personalizată!