Recuperare documente și poze

Ai șters voluntar sau involuntar fișiere importante? Aceasta poate fi o experiență foarte neplăcută dar din păcate des întâlnită în rândul tuturor utilizatorilor. Dacă te afli în această situație, fii fără griji, datele tale nu sunt pierdute pentru totdeauna iar echipa noastră de specialiști te va ajuta să le recuperezi.

Navigare rapidă

Soluțiile Quartz Data Recovery sunt rezultatul celor mai noi tehnologii din domeniul recuperărilor de date. Avem o experiență de peste 15 ani  și facem toate demersurile necesare pentru a ne îmbunătăți serviciile în fiecare zi.

Când trebuie să apelezi la un serviciu de recuperare fișiere?

Dacă vrei să recuperezi poze, fișiere sau date șterse sau care au dispărut accidental, există soluții. Computerul marchează fișierele în cauză ca fiind invizibile, dar ele nu sunt șterse imediat, ci rămân stocate până în momentul în care alte fișiere noi sunt salvate sau scrise peste ele.

Dacă te afli în această situație, primul pas este să nu mai scrii nicio informație pe suportul de stocare până când îl poate analiza o echipă de specialiști și demara procesul de recuperare al datelor tale. Cu alte cuvinte, trebuie să nu mai folosești deloc dispozitivul pe care se află datele respective (hard disk, stick USB), dar nici computerul, pentru că va crește posibilitatea de a scrie informație din greșeală peste fișierele șterse.

Este necesar să respecți toți acești pași pentru a te asigura că datele tale sunt recuperate cât mai rapid de către echipa noastră.

Vrei să-ți recuperezi fișierele pierdute?

La Quartz Data Recovery, îți oferim servicii de recuperare fișiere pierdute la cele mai înalte standarde din domeniu, indiferent de specificul acestora (documente, prezentări, poze, muzică, filme, e-mailuri, baze de date) sau de tipul de dispozitiv de stocare pe care se află.

Contactează-ne și vom începe procesul de recuperare al fișierelor tale șterse în cel mai scurt timp! Diagnosticarea este gratuită.

Ai pierdut informații importante de stick-ul tău și cauți recuperare date USB? Consultă oferta noastră!