Recuperare date Raid

Dacă ai pierdut datele de pe sistemul tău RAID, noi te ajutăm să intri din nou în posesia lor. Îți oferim servicii de diagnosticare gratuită și garantăm confidențialitatea datelor tale! Te invităm să afli mai multe despre cum te putem ajuta.

Navigare rapidă

Pierderea datelor de pe sisteme RAID

Și sistemele RAID se pot defecta și sunt vulnerabile la pierderea datelor, datorită faptului că acest sistem combină hard disk-uri diferite într-o singură unitate logică. Folosite ca medii principale de stocare, ele nu pot îndeplini și rolul de copii de siguranță (back-up). Chiar dacă disk-urile sistemului RAID nu sunt afectate, datele pot fi compromise sau chiar distruse. Fie unele fișiere sunt suprascrise, fie se deteriorează sau sunt șterse din greșeală.

Sistemele RAID sunt considerate tolerante la erori, dar nici ele nu sunt imune la pierderea datelor. Disk-urile folosite în sistemele RAID, deși sunt în general de calitate superioară, se pot defecta ducând la nefuncționarea întregii matrici de disk-uri.

De ce să apelezi la un serviciu de recuperare date RAID?

În primul rând, dacă semnalezi o defecțiune la sistemul tău RAID, important de știut este că ar trebui să nu îl mai folosești și să apelezi la un serviciu profesionist de recuperare al datelor. Nu trebuie încercate sub nicio formă rebuild-uri sau restaurarea datelor fără un back-up al tuturor disk-urilor.

Compania noastră îți pune la dispoziție soluția potrivită pentru recuperarea datelor de pe toate tipurile de sisteme RAID disponibile – RAID-0, RAID-1, RAID-5, RAID-6 sau RAID-10. Putem aborda, la cerere, și alte configurații cum este NAS sau JBOD și în general orice configurație RAID.

Ești gata să recuperăm datele de pe sistemul tău?

Echipa noastră de specialiști te va ajuta să-ți recuperezi datele de pe sistemul tău RAID, indiferent de tipul, dimensiunea sa, sistemul de operare sau platformă. Ai un controller raid distrus parțial sau inaccesibil? Fii fără griji, te putem ajuta să te bucuri din nou de informațiile tale!

PREȚ RECUPERARE DATE SISTEM RAID

RAID 0, 5, 6, 10, etc
Prețul se stabilește în funcție de configurația sistemului RAID, numărul de disk-uri dar și de defectele acestora. Durată estimată: 2 – 14 zile.
De la 50€ / Disk

Prețurile de mai sus sunt exprimate în EURO, fără TVA. Oferim discounturi și alte beneficii pentru persoanele fizice.

Contactează-ne chiar astăzi și vom începe recuperarea datelor tale în cel mai scurt timp! Diagnosticarea este gratuită!

Cauți și servicii de recuperare date card? Consultă oferta noastră!