Recuperare date Stick USB

Stick-urile sunt printre cele mai practice și des folosite modalități de stocare și transport a datelor. Majoritatea dintre noi le folosim, la locul de muncă sau acasă. Însă, nici aceste dispozitive nu sunt imune la pierderea datelor. Pentru că stick-urile sunt dispozitive mobile și sunt compatibile cu un număr mare de device-uri, funcționarea necorespunzătoare a acestora poate apărea frecvent.

Navigare rapidă

Cauzele defectării unui stick USB

Ai un stick defect? Noi te ajutăm să-ți recapeți datele folosind cea mai modernă tehnologie din România!

Faptul că stick-urile sunt dispozitive mobile aduce o serie de dezavantaje. Ele sunt predispuse la mai multe tipuri de defecte:

  • defecte fizice (ruperi, șocuri de tensiune, dezlipirea contactelor)
  • defecte logice (ștergeri accidentale de fișiere, atacuri ale virușilor, coruperea sistemului de fișiere)

În continuare, îți vom explica ce se întâmplă concret cu datele tale în cazul apariției celor două tipuri de defecte pe care le-am menționat mai sus.

Defecte logice

Atunci când apar defecte logice la un stick USB, acesta rămâne perfect funcțional, dar datele înscrise pe el nu mai pot fi accesate. În această situație, vom folosi programe de analiză și refacere a structurii logice a stick-ului, vom accesa fișierele tale și le vom recupera în siguranță pe alt suport de stocare.

Defecte fizice

În acest caz, stick-ul USB nu este recunoscut de calculator sau este detectat incorect. Aceasta este o situație des întâlnită și deloc plăcută pentru utilizatori. În momentul în care apar defecte fizice la dispozitivul de stocare, procesul de recuperare al datelor este îngreunat și poate necesita multe ore de muncă. Procedura noastră presupune citirea conținutului cip-urilor de memorie și refacerea algoritmului de codificare al datelor din memoria flash a stick-ului USB.

Ești gata să recuperăm datele de pe stick-ul tău USB?

Fie că ai un stick defect sau formatat, fie că vrei să intri din nou în posesia unor fișiere șterse de pe stick, echipa noastră îți stă la dispoziție cu soluții complete și moderne. Rareori se întâmplă ca datele tale să fie pierdute definitiv, așadar contactează-ne cu încredere și beneficiezi de o diagnosticare gratuită pentru dispozitivul tău!

PREȚURI RECUPERARE DATE STICK USB

Defect Logic
Sistem de fișiere corupt / fișire șterse sau corupte/ Stick formatat. Durată estimată: 1 – 2 zile.
25€ – 50€
Defect Fizic
Stick-ul nu este detectat sau este detectat incorect. Durată estimată: 3 – 14 zile.
50€ – 200€

Prețurile din tabelul de mai sus sunt exprimate în Euro și nu includ TVA. Oferim beneficii în plus și discounturi pentru persoane fizice.

Ai nevoie de recuperare date stick? Trimite-ne dispozitivul defect prin curier sau vizitează-ne personal la sediu!

Cauți și recuperare date RAID? Oferim și acest serviciu!