Recuperare date Card

Ți-ai pierdut datele de pe cardul de memorie? Fii fără griji, noi te ajutăm. Putem recupera date de pe un card SD sau microSD dar și de pe un card CF sau XQD deteriorat. Indiferent care este situația dispozitivului tău, poți apela cu încredere la serviciile noastre!

Navigare rapidă

Defecțiuni ce pot apărea la cardurile de memorie

Cardurile de memorie sunt utilizate în prezent de majoritatea dintre noi. Deținerea unui aparat foto digital sau unui smartphone a devenit un lucru comun în zilele noastre. De aceea și oferta de pe piața cardurilor de memorie s-a diversificat, astăzi fiind disponibile o varietate de carduri cu diverse capacități și caracteristici (SD, MMC, xD, Compact Flash, Memory Duo, Smart Media etc.)

Din păcate, indiferent de producător sau format, toate cardurile de memorie sunt vulnerabile la pierderea datelor. Câteva motive principale pentru care se întâmplă acest lucru sunt:

  • defecte ale camerei foto;
  • utilizarea improprie a cardului;
  • formatare accidentală;
  • incompatibilitate hardware.

Pierderile de date de pe cardurile de memorie sunt cauzate de două categorii de defecte de funcționare:

Defecte logice

Acestea apar atunci când există disfuncționalități ale sistemului de fișiere (formatare accidentală, suprascrieri de fișiere, fișiere șterse, nerecunoașterea sistemului de fișiere de către camera foto sau cititorul de card etc).

Dacă informația nu este suprascrisă (în cazul în care sunt șterse poze de pe card, dar se fac ulterior altele), defectele logice pot fi rezolvate cu ușurință.

Defecte fizice

În cazul defectelor fizice, procesul de recuperare date este mai complex. Acestea apar atunci când camera foto sau cititorul de card nu recunosc cardul de memorie sau îl recunosc eronat.

În această situație, pentru a recupera datele tale, ne asigurăm că informația brută din fiecare cip de memorie este citită individual. Vom folosi un cititor flash și apoi vom asambla informația folosind algoritmul de organizare intern al controlerului cardului de memorie.

Cauți soluții eficiente de recuperare date card?

Fie că ai nevoie de recuperare poze șterse de pe card sau ai un card SD deteriorat, noi te putem ajuta. Quartz Data Recovery îți oferă ultimele tehnologii din domeniul recuperării datelor, pentru ca tu să intri din nou în posesia informațiilor tale.

Alege serviciile noastre și vei avea parte de calitate superioară la prețuri avantajoase!

PREȚ RECUPERARE DATE CARD MEMORIE

Defect Logic
Sistem de fișiere corupt / fișire șterse sau corupte / memorie formatată. Durată estimată: 1 – 2 zile.
50€ – 100€
Defect Fizic Tip A
Suportul de memorie nu este detectat. Durată estimată: 1 – 3 zile.
50€ – 100€
Defect Fizic Tip B
Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedură CHIP-OFF. ECC, XOR disponibile. Durată estimată: 3 – 15 zile.
100€ – 200€
Defect Fizic Tip C
Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedură CHIP-OFF cu determinare ECC și/sau XOR. Durată estimată: 15 – 30 zile.
De la 200€
Defect Fizic tip D
Dispozitiv de tip MONOLITH.
Întrebați

Prețurile noastre sunt exprimate în Euro și nu conțin TVA. Persoanelor fizice le oferim în plus o serie de discounturi la serviciile noastre, alături de alte beneficii.

Contactează-ne iar noi vă vom recupera datele în cel mai scurt timp! Diagnosticarea este gratuită!

Vrei să recuperezi și date de pe dispozitive SSD? Află mai multe detalii despre serviciul nostru de recuperare date SSD!